Kuka lähettää Dartsia Suomessa?

Oikeudet kaikkiin PDC-kilpailuihin Suomessa omistaa Viaplay.

Darts televisiossa

Dartsia voi katsoa televisiossa Suomessa Viaplayn kautta. Dartsin katsominen Viaplaylla tarjoaa jännittävän kokemuksen parhaasta, mitä dartsilla on tarjota. Viaplay tarjoaa laajan valikoiman darts-sisältöä, mukaan lukien turnausten suoratoistot, eksklusiiviset haastattelut, kohokohdat ja dokumentit, jotka antavat syvemmän näkemyksen darts-maailmasta.

Viaplayn avulla voit seurata suosikkipelaajiasi toiminnassa, katsella jännittäviä otteluita ja kokea ainutlaatuisen tunnelman, jota darts-turnaukset luovat. Suoratoistopalvelu tarjoaa myös mahdollisuuden katsella lähetyksiä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, jotta et missaa yhtäkään heittoa.

Olitpa sitten intohimoinen darts-fani tai uusi lajin parissa, Viaplay tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventyä darts-maailmaan käytännöllisellä ja mukaansatempaavalla tavalla. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja korkealaatuinen suoratoisto tarjoavat sinulle ensiluokkaisen kokemuksen seuratessasi darts-turnauksia omassa kodissasi.

Tutustu Viaplayn darts-osioon ja löydä viimeisimmät uutiset darts-maailmasta, suurista mestaruuskilpailuista paikallisiin kilpailuihin. Olitpa sitten kiinnostunut maailmanmestareista toiminnassa tai haluat ymmärtää jokaisen heiton taustastrategioita, Viaplay on oikea paikka tyydyttää darts-kiinnostuksesi.

Viaplayn lähettämät darts-kilpailut:

  • Dartsin MM
  • Grand Slam of Darts
  • World Series of Darts
  • World Matchplay
  • Europa Tour
  • Masters
  • World Grand Prix
  • World Cup of Darts

Darts Viaplaylla

Dartsin seuraaminen televisiossa onnistuu Viaplaylla, jossa voit seurata kaikkein arvostetuimpia darts-turnauksia ja olla ensimmäisessä rivissä television, tabletin tai puhelimen ääressä, kun maailman parhaat pelaajat kilpailevat kunnian ja tittelin puolesta. Koet jännityksen jokaisessa heitossa, tarkkuuden jokaisessa nuolella ja draaman, kun pelaajat taistelevat voitosta dartsin suurilla näyttämöillä, ja dartsin katsominen televisiosta on paras tapa seurata dartsia.

Suoran lähetyksen lisäksi Viaplay tarjoaa myös laajan katalogin arkistomateriaalia ja eksklusiivisia ohjelmia, mikä antaa sinulle syvemmän ymmärryksen lajin historiasta ja sen suurista nimistä. Seuraa kulissien takana, tutustu pelaajiin kentän ulkopuolella ja tutustu värikkäisiin tarinoihin, joita darts-maailmassa tapahtuu.

Viaplay pyrkii tarjoamaan sinulle täydellisimman darts-kokemuksen, olitpa sitten omistautunut intoilija tai utelias oppimaan lisää. Korkealaatuiset kuvat ja joustavuus katsoa milloin ja missä tahansa tekevät Vioplaysta lopullisen kohteen darts-viihteelle.

Valmistaudu seuraamaan jokaista jännittävää hetkeä, ratkaisevista bullseye-heitosta strategisiin päätöksiin, jotka muovaavat jokaista ottelua. Viaplayn myötä darts-kokemuksesi on sekä viihdyttävä että informatiivinen, ja tunnet olevasi lähellä lajia kuin koskaan ennen.

Kuka lähettää Dartsin MM-kilpailut?

Dartsin suurin kilpailu ovat Dartsin MM-kisat. Kilpailu, joka pelataan aina joulun ja uuden vuoden aikana, houkuttelee usein ei vain darts-faneja, vaan myös ihmisiä, jotka eivät ole täysin kiinnostuneita dartsista, ja he kokoontuvat television, tietokoneen tai tabletin eteen seuraamaan mestaruuskilpailua. Se, mikä tekee Dartsin MM ä niin erottuvan verrattuna muihin darts-kilpailuihin sekä useimpiin muihin urheilutapahtumiin, on ympärillä oleva tunnelma. Dartsin MM-kisoja kutsutaan usein maailman parhaaksi urheilutapahtumaksi. Alexandra Palace Lontoossa on täynnä ihmisiä, jotka kaikki ovat siellä ja tekevät tunnelmasta juhlatunnelman, joka kestää kolme viikkoa. Tämä tekee Dartsin MM-kisoista turnauksen, joka erottuu joukosta ja saa ihmiset, jotka eivät yleensä seuraa dartsia, valitsemaan tämän spektaakkelin katsottavakseen. Jos haluat myös kokea Dartsin MM-kisat, niin kuten kaikki muut darts-kilpailut Suomessa, Viaplay näyttää myös MM-kilpailut. Viaplayn kautta voit saada pääsyn koko mestaruuteen suoraan televisiossasi, tietokoneellasi, tabletillasi tai puhelimellasi. Joten olitpa sitten mukavasti sohvalla tai liikkeellä, Viaplayn avulla sinulla on mahdollisuus seurata jokaista nuolenheittoa MM-kisoissa.

Modus Super Series

Modus Superseries sai suuren läpimurtonsa COVID-19-pandemian aikana. Pandemian aikana verkkodartsista tuli suosittu elementti useimmille dartsin pelaajille. Verkkodartsin kautta pelaajat eivät ainoastaan saaneet hyvää harjoitusta, vaan myös nauttivat dartsin sosiaalisesta puolesta.

Kun pandemia hellitti, Modus perusti sarjaan pelaajille, joilla ei ole PDC-lisenssiä.

Kilpailumuoto on seuraava: 12 pelaajaa jaetaan kolmeen eri lohkoon. Lohko A pelaa maanantaiaamusta keskiviikkoiltapäivään, ja lohkovoittaja pääsee suoraan lauantain pudotuspeleihin.

Jos sijoitut A-lohkossa sijoille 2–3, siirryt B-lohkoon yhdessä kolmen uuden pelaajan kanssa. Jos sijoitut A-ryhmässä 4–6, siirryt C-lohkossa sijoille, johon myös liittyy kolme uutta pelaajaa.

Torstaina ja perjantaina pelataan B- ja C-lohkoissa, ja tavoite on päästä lauantain pudotuspelipäivään. B-lohkosta kolme parasta pääsee jatkoon, ja C-lohkosta kaksi parasta pelaajaa etenee. Modus Superseriesin voittaja pääsee myös Champions Week -tapahtumaan. Jokaisella Modus Superseries -kaudella pelataan 13 viikon ajan, ja viimeinen viikko on Champions Week. Voittaja saa Champions Weekistä palkintorahaa 20 000 puntaa.

Suuri etu, jos haluat seurata Modus Superseriesiä, on se, että kaikki ottelut lähetetään suorana heidän YouTube-kanavallaan: https://www.youtube.com/@MODUSSuperSeries

Tämä tekee Modus Superseriesin seuraamisesta sekä helppoa että ilmaista!